top of page
O nama

Kompletne golf usluge :

 

  • Planiranje golf projekta i pratećih sadržaja

  • Projektiranje igrališta i pratećih sadržaja

  • Ishođenje svih potrebnih dozvola

  • Rukovođenje i nadzor izgradnje

  • Održavanje golf igrališta

  • Poslovanje golf igrališta

  • Organizacija svih golf i pratećih aktivnosti

 

D.S. Golf j.d.o.o.

D.S. Golf je vodeća hrvatska tvrtka na području golfa koja pruža niz usluga: savjetovanje, planiranje, projektiranje, izgradnja, educiranje kadrova, organizacija i vođenje poslovanja, itd. U 25 godina poslovanja imamo najveći broj realiziranih projekata u Hrvatskoj. Na ovoj web stranici naći ćete odabir naših usluga i najboljih projekata. 

Jedinstveni smo na hrvatskom tržištu po modelu "Ključ u ruke". To smo postigli okupivši grupaciju stalnih i povremenih suradnika koji s nama surađuju niz godina. Najvažnije stalne suradnike predstavili smo u donjem tekstu, a njihove kontakte možete naći klikom na "Kontakti".

Imamo iskustva sa svim vrstama klijenata: privatni investitori, developeri, Općine, Gradovi, Županije, Državne tvrtke i agencije, privatne tvrtke, sportski klubovi, županijski sportski savezi, nacionalni sportski savez, itd.

 

TISSA d.o.o.

Studio TISSA osnovan je 1991. u Poreču. Tijekom godina djelovanja studio je dobio niz značajnih nagrada i priznanja. U 2000. godini TISSA sklapa ugovor i pokreće poslovnu suradnju s partnerskim uredom u Zagrebu.

Višegodišnje iskustvo arhitektonskog biroa TISSA stvarano je na projektima iz domene arhitekture, urbanizma, unutarnjeg uređenja, javnih i stambenih građevina, do golf terena te turističko-ugostiteljskih i poslovnih zgrada. U radnom procesu investitora pratimo od prvih razgovora i skica kojima se definira projektni zadatak, preko izrade cjelokupne projektne dokumentacije do pračenja izvedbe sve do gotovosti objekta. Pri tome savjetujemo investitora o zakonskoj regulativi koju nalaže struka te vodimo računa o zadanom budžetu.

U tvrtci TISSA zaposleno je 12 stručnih osoba: arhitekti, dizajneri, 3d dizajneri i građevinci.

 

KačičLidén Landscape Architects

Ured landscape arhitektata Kačić & Lidén specijaliziran je za resorte top klase, golf i rezidencijalni dizajn, ukomponiranje umjetnosti, arhitekture i krajolika. Osnivači su landscape arhitekti: Romane Kačić iz Slovenije i Mattiasa Lidéna iz Švedske.  Fokusiraju svoje aktivnosti na Italiju, Sloveniju i Hrvatsku. Ured ima iskustva posebice u projektiranju i uređenju obalnih krajolika na Mediteranu (Sicilija, Sardinija, Jadranska obala).

Kačič & Lidén LA dobili su više nagrada po svijetu za svoje projekte dizajna i uređenja.

 

APE d.o.o.

Tvrtka APE d.o.o. registrirana je za obavljanje poslova arhitektonskog projektiranja i za izradu prostorno-planske dokumentacije te ima licencu nadležnog ministarstva za obavljanje navedenih poslova.

Tvrtka posjeduje stručnu i tehničku sposobnost, znanje, opremu, uređaje i sredstva, za vođenje poslova, strukovne ovlasti, poslovni ugled, kao i odgovarajuće stručno zaposleno osoblje.

Projektanti tvrtke APE d.o.o. kao ovlašteni arhitekti upisani su u Hrvatsku komoru arhitekata. U tvrtki APE d.o.o. zaposleno je 5 arhitekata i 1 biolog, a tvrtka usko surađuje s drugim renomiranim projektantskim tvrtkama, stručnim suradnicima i institucijama.

Tvrtka APE d.o.o. u potpunosti je u privatnom vlasništvu.

 

A.I.M. Natura d.o.o.

Tvrtka A.I.M. Natura nudi usluge uređenja različitih zelenih površina. Posebno je specijalizirana za postavljanje i održavanje sistema za zalijevanje. Ima preko 20 godina iskustva na ovim područijima od najmanjih projekata-okučnica privatnih kuća, do velikih sportskih terena pa tako i golf igrališta.

 

Vanja golf d.o.o.

Nudi slijedeće usluge: golf obuka, treninzi, organizacija, savjetovanje, igranje na Brijunima.

Nosilac pružanja ovih usluga je PGA Pro učitelj Vanja Nikolić.

 

Golf Services j.d.o.o.

Tvrtka Golf Services pokriva važan segment golf poslovanja koji se nadovezuje na golf usluge svih gornjih tvrtki.

Golf Services je specijaliziran u operativnom poslovanju golf udruga u Hrvatskoj, od klubova do nacionalnih saveza.

bottom of page