top of page
Negrin, Vodnjan

Nakon što je Istarska županija uvrstila golf projekt Negrin u Županijski prostorni plan u svibnju 2016. godine, investitor "Ilirija Tri" je odmah pristupio izradi prostorno-urbanističke studije "Golf igralište Negrin". 

Studiju je izradila tvrtka "Urbis.72" iz Pule a idejni koncept igrališta "D.S. Golf".

Buduće "Golf igralište Negrin" nalazi se na vrlo atraktivnoj lokaciji, uz samo priobalje jugozapadne Istre, na području općine Vodnjan. Sa lokacije se pružaju prekrasne vizure na more i otočje Brijuni. Između ovog projekta i same obale, predviđena je realizacija još jednog golf igrališta - Porto Mariccio, u nadležnosti drugog investitora.

Na površini od 100 ha "Golf igrališta Negrin" nalaziti će se i svi potrebni prateći golf objekti kao i smještajni sadržaji. Uz golf igralište, investitor razvija i turističko naselje s hotelom, kućama i različitim sportsko-rekreacijskim sadržajima.

Cjelokupni resort nalazi se na atraktivnom širem turističkom okruženju, podjednako udaljen od Rovinja, Pule i Pulskog aerodroma, oko 20 km.

Na donjim fotografijama možete vidjeti idejni koncept, nekoliko karakterističnih fotografija lokacije golf igrališta te simulaciju 13. polja.

bottom of page